Receita de Paçoca com Rapadura e Amendoim

pacocaderapaduraO Portal Brasil Cultura preparou uma receita I M P E R D Í V E L – Aqui está a receita de paçoca de rapadura e amendoim, esperamos que aprovem!

Ingredientes:

•1 kg de farinha de mandioca crua

•500 gr de amendoim moído(s)

•500 gr de rapadura

•1 colher(es) (café) de sal

Preparação:

cone1Junte todos os ingredientes e misture em uma vasilha. Depois vá batendo aos poucos no liquidificador para ficar uma farofa fina. Prove para perceber se deseja colocar mais rapadura ou amendoim. Corte um papel fantasia em quadradinhos de mais ou menos 10 cm e cole formando cones. Encha os cones de paçoca, se desejar feche os cones com a ponta de cima, e ajeite-os em um balaio ou gamela.

    Author: Redação

    Share This Post On

    29 Comentários

    1. v3pIjF Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Awesome.

    2. Great, thanks for sharing this article.Much thanks again. Really Great.

    3. M6HhXv A big thank you for your article. Cool.

    4. Appreciate you sharing, great post.Much thanks again. Awesome.

    5. I think this is a real great article post.Really thank you! Awesome.

    6. Really informative article.Really thank you! Keep writing.

    7. I am so grateful for your article.Really looking forward to read more. Will read on…

    8. I really like and appreciate your article post.Really looking forward to read more. Really Cool.

    9. I think this is a real great post. Really Cool.

    10. Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Great.

    11. Thanks for the article.Much thanks again. Keep writing.

    12. Major thankies for the article post. Cool.

    13. Thanks again for the blog article. Great.

    14. I really liked your post. Fantastic.

    15. 8xwdmr Wow, great blog article.Much thanks again. Cool.

    Enviar um comentário

    O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *